Valberedningen söker Internrevisor

Som styrelsemedlem i vår gemensamma bostadsrättsförening har du möjlighet att påverka ditt boende och bidra till att våra fastigheter förvaltas på ett klokt sätt – samtidigt som du får värdefull erfarenhet av styrelsearbete. 

Inför årsstämman i vår söker vi i valberedningen: 

- Internrevisor: Internrevisorn är medlemmarnas kontrollfunktion och granskar löpande anbudsförfaranden och projekthantering samt överlåtelse av bostadsrätter. I uppdraget ingår att följa styrelsens arbete och kontrollera att det genomförs korrekt och enligt medlemmarnas intressen. För att passa för rollen bör du ha goda allmänna kunskaper inom ekonomi. 

- Internrevisorssuppleant: Internrevisorssuppleanten har som uppgift att utföra internrevisorns arbete om denne inte kan uppfylla sitt uppdrag. 

Mer information Vill du veta mer om vad det innebär att sitta i föreningens styrelse? Tveka inte att höra av dig. De vanligaste frågorna är hur mycket tid som går åt samt vad arvodet är. 

Maila din intresseanmälan eller dina frågor till valberedningen@brfbygatan.se eller kontakta Ulf Peterson på 076-804 51 47.