Information om Brf Bygatans digitala årsstämma 2021 och poströstning

HSB hjälper Brf Bygatan med den digitala årsstämman. Stämman sänds på den webbaserade tjänsten Easymeet. Där kommer du kunna följa stämman samt rösta med Easymeet på din dator, surfplatta eller smartphone.  

För att logga in till den digitala stämman via Easymeet följ instruktionerna I inloggningsmanualen via denna länk: Inloggningsmanual

OBS! Du kommer först att kunna bara logga in ca 2 timmar innan stämmans start.  

Läs igenom användermanualen för att bli bekant med Easymeet-gränssnitt, veta hur man rösta osv.  

Under stämman kommer du att kunna ringa 018-54 24 23 för hjälp med tekniska frågor kring digitalstämman.  

Om du har ytterligare frågor kring Easymeet så kan du söka svar på vanliga frågor via Easymeets jättebra supportsida

Poströstning

De som inte kan närvara digitalt kommer kunna poströsta. För att poströsta behöver detta formulär användas. Viktigt att tänka på:  

  •  Endast medlemmar i föreningen kan poströsta.  
  • Precis som för medlemmar som närvarar på stämman så gäller en röst per lägenhet. Samma formulär kan användas för alla  delägare/medlemmar av en bostadsrätt. 
  • Om enbart en delägare av flera delägare poströstar så behöver en fullmakt bifogas för övriga delägare/medlemmar för samma lägenhet. Om en medlem som har poströstat närvarar på stämman så kommer poströsten att strykas. Pga föreningens regler om en röst per lägenhet är det inte möjligt att en delägare poströstar och en delägare närvarar digitalt på stämman. Om en delägare deltar på stämman så stryks alltså poströsten.  
  • Kryssa tydligt i ja eller nej för de frågor som ni vill rösta på. Inget kryss innebär att ni avstår att rösta i den frågan. 

Inlämning av poströster: Bygatan 37, Föreningens Brevlåda 

Sista datum för poströstning: Poströster ska vara föreningen tillhanda senast 2021-04-27